Even voorstellen.. Mijn naam is Linda Batenburg
en ik ben een creatieve duizendpoot.

Download CV+Portfolio

Over mij

Als creatieve duizendpoot werk ik voornamelijk als professioneel grafisch vormgever, social media manager, brand manager, fotograaf, schilder, docent en coach. Ik ben dol op uitdagingen en werk graag op projectbasis.

Wanneer je een bijzonder verzoek hebt, laat mij dit weten, dan kijk ik in, op, onder en buiten de box naar een goede oplossing voor jouw vraagstuk.

Vaardigheden

WordPress - 10 jaar ervaring
84%
Photoshop - 18 jaar ervaring
90%
Illustrator - 18 jaar ervaring
95%
Social Media - 5 jaar ervaring
78%
Indesign - 10 jaar ervaring
77%

Werkervaring

LB Creative (huidig)

Momenteel werk ik grotendeels fulltime bij LB Creative als grafisch vormgever, kunstschilder, marketing manager, brand manager, social media manager, docent en coach.

ESET 2015 - 2017

Bij ESET Nederland heb ik bijna 2 jaar als Brand Manager gewerkt. Hier heb ik me vooral bezig gehouden met het vormgeven en ontwikkelen van diverse communicatie-uitingen op B2C-gebied. Denk hierbij aan grafisch vormgeving van brochures en posters, controle van bestanden, strategieën uitdenken, marktonderzoek, social media managen (ook de advertenties), e-mail marketing, merchandise en relatiegeschenken ontwerp.

Tevens droeg ik bij aan het vertaalwerk voor de consumenten en was ik vaste fotograaf tijdens beurzen en evenementen.

VRTU 2013 - 2015

Bij van Roosendaal technisch uitzendbureau heb ik 2 jaar gewerkt als Communicatie Medewerker. Hier hield ik me bezig met alle communicatie; zoals het beheer van Social Media, versturen van nieuwsbrieven, organiseren van themafeesten, multi-posting van vacatures een nieuwe website realiseren en overige vormgeving, zoals relatiegeschenken en interne documentatie.

Opleiding

Willem de Kooning Academie [HBO] 2006 - 2010

Eenmaal terug in Nederland voelde ik me nog niet uitgeleerd en startte ik de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving.
Hier behaalde ik mijn diploma in 2010.

Specialisatie: Fotografie
Keuzevakken: Burn-out en burn-out preventie en evolutieleer

University of Lincoln - 2005-2006

Na mijn MBO opleiding vervolgde ik mijn creatieve weg door af te studeren in Graphic Design aan de Universiteit van Lincoln [Groot-Brittanië].
Hier behaalde ik mijn diploma in 2006.


Sint Lucas [MBO]  2000- 2005

Na toelatingsexamen gestart op de MBO niveau 4 opleiding: Communicatie & Vormgeving.
Hier behaalde ik mijn diploma in 2005.

Extra vakken:
Hout- & marmer-imitatie schilderstechnieken.


De Grienden [MAVO]  1996 - 2000

Na mijn tijd op de basisschool startte ik mijn schoolcarrière op De Grienden te Sliedrecht. Hier behaalde ik mijn diploma in 2000.


Eindexamen: Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde, Natuurkunde en Economie afgerond op D niveau.

Bijzonderheden

WNF poster ontwerpwedstrijd  1996

Jong geleerd is oud gedaan, op 10-jarige leeftijd deed ik mee aan een poster ontwerpwedstrijd van het Wereld Natuur Fonds. Je kon hierbij kiezen uit 4 categorieën. Ik was echter toen al eigenwijs en koos voor 2 thema's inéén. Uiteindelijk won ik de hoofdprijs in de categorie; Bedreigde Dieren


Deze poster had als extra verrassing dat ik gevraagd werd door de Ohra-Panda winkel in Zoetermeer, of ik hun nieuwe en eerste winkel wilde openen als ze mijn poster mochten gebruiken als reclame voor de winkel.

Nobiles Q-masters  2008

Tijdens de Nobiles Q-masters editie van 2008 behaalde ik de top 150 van de meest belovende studenten van Nederland. Nobiles Q-Masters: was een zoektocht naar de starter met de grootste kans op een succesvolle carrière. Met deze interactieve wedstrijd daagde Nobiles studenten uit om via een online test hun IQ en EQ te testen.

De editie van 2008 heeft geresulteerd in 23.000 aanmeldingen. De 250 beste hebben op Universiteit Nyenrode in de finale gestreden om de titel Qmaster.


Tijdens deze Q-Masters Finale, die werd georganiseerd in samenwerking met YER Assessment & Development, werden de studenten onderworpen aan verschillende assessments. Zij werden hierbij, naast IQ en EQ, ook op SQ beoordeeld door recruiters van YER en topbedrijve


Heb jij een leuk project? Stuur mij een bericht.