LB Creative voorziet je van al je creatieve en communicatieve uitingen.

Branding

Is een merk belangrijk voor je en heb je meer nodig dan een simpel logo? LB Creative denkt met je mee en helpt met het opstarten van een krachtig merk inclusief Brand Guidelines.

Meer informatie

Fotografie

Portretten, evenementen, bedrijfsfotografie, documentaire, bruids- en sportfotografie. Of heb je een ander verzoek, laat het weten. Ook in combinatie met grafisch vormgeving kun je bijvoorbeeld een folder voor je bedrijf laten maken of social media posts laten ontwerpen. Bij LB Creative slaat u meerdere vliegen in 1 klap. Op die manier voorkom je dat er misverstanden ontstaan en zal de uitwerking een duidelijke stijl hebben

Meer informatie

Marketing

Voor zowel online als offline marketing kun je bij LB Creative terecht. Van Social Media campagnes tot magazineadvertenties. Er wordt met je meegedacht hou jij jouw bedrijf kan aanprijzen.

Meer informatie

Relatiegeschenken en Gadgets

Van pen tot zitzak of van aansteker tot deurhanger. LB Creative denkt zowel binnen als buiten de gebaande paden. Ook voor kerstpakketten kun je bij mij terecht.

Meer informatie

Coaching

Dankzij onder andere het docentschap en vrijwilligerswerk heb ik een uitgebreide ervaring met het helpen en ondersteunen van zowel kinderen als volwassenen. Ervaar je problemen met het organiseren van je leven of weet je niet hoe je jouw kind gemotiveerd kan krijgen, neem dan contact op.

Meer Informatie

Creatieve Workshops

Fotografie, schilderen of andere creatieve bezigheden. Ben je op zoek naar een workshop, of 1-op-1 begeleiding bij je creatieve proces?

Meer informatie

What People Say